When i finish 7th docking,crafts start to shake and docking port breaks.
If i uncking one of them, make it 6th docking, this bug will not happen.

Bug Planned Found in 0.6.6.1
Sandbox View

11 Comments

  • Log in to leave a comment
  • Profile image

    Based on the video, this looks like a similar bug to the one in my post.
    Also, I have made a short video showing my configuration, hope it helps. https://youtu.be/Dv53KvNCVAQ

    yesterday
  • Profile image

    This post has been merged with this post.

    9 days ago
  • Profile image

    This post has been merged with this post.

    12 days ago
  • Profile image

    This post has been merged with this post.

    12 days ago
  • Profile image

    Thanks for the bug report. I looked into it some this week but I wasn't able to figure it out. Hopefully next week I can make some progress on this.

    12 days ago
  • Profile image

    @delta Thanks!

    14 days ago
  • Profile image
    315 delta

    @AndrewGarrison yup https://www.simplerockets.com/s/152oim/bug

    14 days ago
  • Profile image

    Thanks for the video. Can you upload the sandbox in the video? It might help me reproduce the issue if I have access to that large satellite in the video.

    14 days ago
  • Profile image
    315 delta

    @AndrewGarrison I try it with a big craft,and this bug did not happen,but i try it with this craft again,it happen.So i make a video. https://youtu.be/lPFJCl701e8

    15 days ago
  • Profile image
    315 delta

    @AndrewGarrison Yes, as soon as i dock.I do no nothing,and everything is shut down

    15 days ago
  • Profile image

    When does it start to shake? As soon as you dock? Do you have your heading locked? Are you burning your engines? Are you switching between other command pods?

    15 days ago

6 Upvotes

Log in in to upvote this post.